Marlon van Diemen-Kreeft

nummer 5

Ik ben Marlon van Diemen en sta nummer 5 op de lijst van het CDA. 

Als moeder van een jong gezin met 2 kleine kinderen weet ik hoe fijn maar ook hoe hectisch het gezinsleven kan zijn. Samen met mijn man en kinderen woon ik met veel plezier in de wijk Stommeer.

Naast mijn gezin werk ik voor een landelijke jeugdzorgorganisatie, ben ik actief als raadslid en zet ik mij graag in voor een fijnere samenleving. Daarnaast ben ik dol op ons dorp. Ik ben opgegroeid in Kudelstaart en later naar Aalsmeer verhuisd. Wat ik leuk vind aan de politiek is dat alles draait om wat er in je gemeente plaatsvindt. De plek waar ik woon, recreëer, winkel en leef. Samen met de fractie werken we toe aan een goede besluiten wat onze gemeente weer een stukje mooier zal maken. 

Waar ik mij sterk voor wil maken is de inhaalslag die meerdere speelveldjes en toestellen nodig hebben. Onze kinderen, jong en oud, moeten veel naar buiten kunnen en uitdagend maar ook veilig kunnen spelen. Het is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van de kinderen maar ook het leefklimaat in je eigen buurt.      

De afgelopen jaren hebben we zoals bij de splinter nieuwe school in de Hornmeer ingezet op onder andere veiligere schoolroutes door het aanbrengen van fiets en wandelpaden.

De komende periode zal er een nieuw intergraal kindcentrum komen in de wijk Nieuw Oosteinde 2. Ook daar zullen we ons blijven inzetten voor de veilige schoolroutes. Het hardrijden met name bij scholen én in de wijken moet worden tegen gegaan.

Wat ik belangrijk vind is dat iedereen mee kan doen in de samenleving. 

De motie Babbelbankjes is hier een mooi voorbeeld van. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en praatje kunnen maken. Het woord zegt het al, samenleving, dat doe je samen.

Graag zou ik mij de komende 4 jaar weer willen inzetten voor ons mooie dorp.

 

CDA Aalsmeer Kudelstaart Altijd Dichtbij

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.