Paul van Soelen

nummer 10

Ik ben Paul van Soelen en woon samen met mijn gezin in Kudelstaart. In het dagelijkse leven ben ik directeur van een bedrijf in Uithoorn.

De afgelopen vier jaar was mijn voornaamste portefeuille binnen de fractie van het CDA Aalsmeer Kudelstaart ‘de sport’. Het is geen geheim dat in Aalsmeer en Kudelstaart de sport een prominente plaats inneemt. Het CDA heeft zich altijd enorm ingezet om in onze gemeente de sport te ondersteunen. In de sport zijn heel veel vrijwilligers actief. En zij verdienen het om vanuit de politiek goed te worden ondersteund. We hebben als CDA niet alleen aandacht voor de valide sport, maar zeker ook voor de gehandicaptensport. Ook in de toekomst is dit een heel belangrijk onderwerp voor het CDA.

Ik ben als CDA lid trots op onze verenigingen, waaronder zelfs een meervoudig Landskampioen, de Handbal Aalsmeer. In Aalsmeer en Kudelstaart hebben we momenteel maar liefst 22 sportverenigingen. En dat kan alleen door de enorme inzet en betrokkenheid van de vele enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers die we ook veel tegenkomen bij culturele activiteiten, bij de kerken en uiteraard bij de bekende Aalsmeerse evenementen.

Zelf heb ik mij tijdens de afgelopen raadsperiode onder andere in kunnen zetten voor de aanleg van de nieuwe atletiekbaan van AVA aan de Sportlaan. Een prachtige baan waar de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart weer jaren mee vooruit kunnen.

Om de sportverenigingen te laten floreren, hebben zij niet alleen vrijwilligers nodig, maar uiteraard ook goede accommodaties. We zullen de komende jaren als politiek dan ook veel oog moeten hebben voor het onderhoud van deze prachtige accommodaties. Oftewel zoals in het Aalsmeerse wapen staat ‘RETINE QUOD HABES’ (Behoud wat gij hebt’). En daarbij is samenwerking met de reeds eerdergenoemde vrijwilligers heel belangrijk. Om te onderhouden, zodat we kunnen behouden.

Het is een eer voor mij om mij namens het CDA Aalsmeer Kudelstaart in te zetten voor de vrijwilligers en hun sportsportverenigingen. Ik ondersteun ons verkiezingsprogramma van harte. Het CDA Aalsmeer Kudelstaart is er voor u én voor jou. CDA #AltijdDichtbij

 

Paul van Soelen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.