Peter van den Nouland

nummer 7

Mijn naam is Peter van den Nouland en ik sta op plek 7 namens het CDA. U kunt het wellicht horen dat ik geboren ben in Den Haag. Sinds mijn huwelijk met Petra woon ik nu ruim 31 jaar in het mooie Kudelstaart. Ik voel mij inmiddels een echte Kudelstaarter!!

Als ambulancehulpverlener kom ik al 22 jaar bij alle lagen van de bevolking over de vloer. Of je nou arm of rijk, jong of oud, of je nou hier geboren bent of hier bent komen wonen.

Ik vind een veilig leefklimaat heel belangrijk in onze gemeente. goede brandweerzorg, voldoende wijkagenten en verantwoorde aanrijtijden van ambulances zijn daarbij niet vanzelf sprekend. Een dekkend netwerk van AED’s  en burgerhulpverleners zorgt voor grotere overlevingskansen bij een acute hartstilstand.

Vrijwilligerswerk is belangrijk. Zelf ben ik voorzitter van een reanimatie stichting en breng ik met mijn vrouw maaltijden rond voor Tafeltje Dekje. Binnen onze gemeente is een enorm netwerk van verenigingen welke voornamelijk door de inzet van vele gemotiveerde vrijwilligers bestaansrecht hebben. Daar waar het kan moet de gemeente vrijwilligerswerk blijven ondersteunen.

Het CDA is de partij die er is voor jou. CDA #Altijd dichtbij.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.