Thirsa van der Meer

nummer 2

Mijn naam is Thirsa van der Meer, ik ben 21 jaar en ik ben sinds 2018 gemeenteraadslid namens het CDA, toentertijd het jongste raadslid van Nederland. Ik zit in het laatste jaar van mijn bachelor Rechten aan de Vrije Universiteit en ik ga volgend jaar waarschijnlijk de master Staats- en Bestuursrecht studeren aan de Universiteit Leiden. Mijn hobby’s zijn koken en bakken, maar ik speel ook sinds mijn 8e piano en ik kaart graag met vrienden.

Ik wil graag weer in de gemeenteraad komen, omdat ik Aalsmeer en Kudelstaart ontzettend leuk vind. Onze gemeente heeft zo veel te bieden en ik voel me er thuis, dus het is alleen maar logisch dat ik om deze plek nog fijner wil maken. In de gemeenteraad kan ik actief beslissen over wat er in Aalsmeer en Kudelstaart gebeurt en zo mijn steentje bijdragen aan de kracht van de gemeente. Daarnaast leer ik ontzettend veel en vind ik het leuk om met allerlei verschillende mensen uit de gemeente in contact te komen.

De afgelopen vier jaar heb ik mij beziggehouden met het sociaal domein, de Omgevingswet, beheer ik de social media pagina’s en schrijf ik de persberichten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.