Tom Verlaan

raadslid

Ik ben geboren in 1958 in Uithoorn. In 2010 verhuisden we naar Kudelstaart. Samen met Jacqueline zijn wij een samengesteld gezin met zes dochters en een zoon. Wij wonen met veel plezier in de wijk “Rietlanden”. Het is niet alleen een mooie, maar zeer zeker ook erg gezellige wijk met aandacht voor elkaar. Als trotse inwoners van de gemeente Aalsmeer, maar daarnaast ook trots op het mooie Kudelstaart.

Van 2002 tot 2010 heb ik het CDA in de gemeenteraad van Uithoorn mogen vertegenwoordigen. In die tijd heb ik goede contacten met CDA-raadsleden in Aalsmeer kunnen opbouwen en gehouden.  

Ik heb actief mogen meewerken aan het nieuwe verkiezingsprogramma. Het is een programma vol ambitie geworden. Met veel aandacht voor een fijne en veilige woonomgeving, maar ook voor ruimte om te ondernemen; voor langer en gezonder zelfstandig blijven; voor goede sport en recreatieve voorzieningen o.a.  langs en op de Westeinder. Maar ook het openbaar vervoer kan veel beter, zeker vanuit Kudelstaart. 

Ik vertegenwoordig u graag in de gemeenteraad van Aalsmeer (en natuurlijk ook Kudelstaart), omdat het het allemaal meer dan waard is. Om alles wat goed is in stand te houden en waar nodig zelfs nog te verbeteren.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.