BSV Netwerkborrel met Mona Keijzer

Bijeenkomst voor CDA-politici in Noord-Holland

Het stof van de gemeenteraadsverkiezingen is neergedaald. De nieuwe gemeenteraden en colleges zijn inmiddels een aantal maanden aan de slag. Tegelijk zijn onze lokale blikken ook al weer gevestigd op de volgende verkiezingen, namelijk die van de Provinciale Staten en de Waterschappen in 2019.

Er gebeurd dus veel in bestuurdersland en dat zal zo blijven. Het is belangrijk voor bestuurders om elkaar te kennen, van elkaar te leren en zo nodig het stokje weer door te geven. Hierbij is het ook belangrijk dat het vooral erg gezellig is met elkaar. Het verenigingsgevoel, bestuurders onder elkaar. Samen wat drinken, ervaringen uitwisselen, nieuwtjes delen en soms leuke en sterke verhalen vertellen. 

Om hier invulling aan te geven nodigen we je uit voor een netwerkborrel op 14 december a.s. met het thema ‘kijkje achter de schermen’. Als gastspreker zal Staatssecretaris Mona Keijzer aanwezig zijn. Wat speelt zich af in Den Haag? En hoe is het eerste jaar als staatssecretaris bevallen?

Lijsttrekker Dennis Heijnen verteld over de voorbereidingen van de Provinciale Staten verkiezingen en beantwoord vragen.

 

Wij hopen dat je in de gelegenheid bent om te komen!

 

Programma

  • 16.00 uur               Inloop
  • 16.00-16.30 uur     Dennis Heijnen
  • 16.30-17.15 uur     Mona Keijzer
  • 17.15-18.15 uur     Borrel

 

Locatie

Brenda’s petit café

Koemarkt 40

1441 DD Purmerend

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.