07 juni 2017

CDA Familiedag

Op zaterdag 10 juni vindt de CDA Noord-Holland familiedag plaats in speelpark de Swaan in Langedijk. Het grootste speelpark van Noord-Holland met een liedjesland, diverse speeltuinen en sport/spelvelden. 

Als CDA-er ben jij samen met je kinderen de hele dag welkom. De kinderen kunnen er spelen en de volwassenen kunnen elkaar uitdagen voor een potje volleybal of tafeltennis. Van 15.00 tot 16:30 uur is er een afsluitende borrel in de Circustent, waarin je op een informele manier kan netwerken met andere CDA-leden. 

Het park gaat om 10:00 uur open. De Circustent is het centrale meetingpoint voor de hele dag. Hier kunnen jij en je kinderen de hele dag koffie, thee en limonade krijgen. Mocht je er een hele dag van maken is er op het terrein ook horeca aanwezig, maar je kunt ook je eigen consumpties (muv alcohol) meenemen. 

De eigen bijdrage voor de dag is 10 euro per volwassene, ongeacht de tijd van binnenkomst. Je kinderen mogen gratis naar binnen! Om iedereen een kans te geven mogen opa's en oma's maximaal 2 kleinkinderen meenemen. Neem bij zonnig weer je eigen parasol en/of zonnescherm mee.

Voor dit tientje krijg je:
• Toegang tot het park,
• gedurende dag koffie, thee en limonade,
• van 15:00 tot 16:30 uur bier, wijn en fris.
• kortom een geweldige familiedag.

We hebben plek voor maximaal 100 personen, van alle leeftijden. Dus meld je snel, maar in ieder geval voor 9 juni, aan via haverkampc@noord-holland.n
<wbr />l. Vergeet ook niet door te geven met wie je komt.

Het adres van Speelpark de Swaan is Wagenweg 2 in Langedijk.
Hopelijk mogen we jou en je gezin zaterdag 10 juni begroeten in Speelpark de Swaan.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.