17 oktober 2017

17 nov: BSV Netwerkbijeenkomst met Pieter Heerma

We leven in spannende tijden. Enerzijds staan we als CDA landelijk in het centrum van de belangstelling als het gaat om regeringsvorming in Den Haag. Anderzijds zijn onze lokale blikken ook al weer gevestigd op de volgende verkiezingen, namelijk die van de gemeenteraad 2018.

Er gebeurt dus veel in bestuurdersland en dat zal zo blijven. Nieuwe bestuurders komen, andere vertrekken. Dynamiek volop dus. In deze tijd is het belangrijk dat CDA bestuurders weten dat er een vereniging is die er voor hen is. Het is belangrijk voor bestuurders om elkaar te kennen, van elkaar te leren en zo nodig het stokje weer door te geven. Hierbij is het ook belangrijk dat het vooral erg gezellig is met elkaar. Het verenigingsgevoel, bestuurders onder elkaar. Samen wat drinken, ervaringen uitwisselen, nieuwtjes delen en soms leuke en sterke verhalen vertellen.

Om hier invulling aan te geven nodigen we je uit voor een netwerkbijeenkomst op 17 november as. met het thema ‘onderhandelingen’. Als gastspreker zal Tweede Kamerlid Pieter Heerma aanwezig. Wat heeft zich afgespeeld in Den Haag? En hoe bereid je je voor op de toekomstige onderhandelingen na de gemeenteraadsverkiezingen?

Wij hopen dat u in de gelegenheid bent om te komen!

Programma

 

  • 15.00 uur                Inloop
  • 15.30-16.30 uur      Gesprek Pieter Heerma
  • 16.30-18.00 uur      Borrel

Locatie

Purmerend. De definitieve locatie ontvangt u bij de bevestiging.

Aanmelden

Aanmelden voor 10 november as. kan via Marc Haverkamp, via Noord-Holland@cda.nl 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.