31 oktober 2018

Vacature Projectmedewerker CDA Noord-Holland

Het CDA Noord-Holland is op zoek naar een Projectmedewerker (voor 20 tot 24 uur per week). Het dienstverband loopt, na een proeftermijn van één maand, tot 1 januari 2020. Bij naar tevredenheid functioneren behoort een toekomstige verlenging van het dienstverband zeker tot de mogelijkheden. Je valt als medewerker onder het CAO stg. Personeelsdiensten.

Wat ga je doen?

Jij bent de spin in het web van de provinciale afdeling. Je zorgt voor de communicatie tussen het Dagelijks Bestuur (DB), de gemeentelijke afdelingen in de provincie Noord-Holland en het Partijbureau. Je ondersteunt het DB bij de uitvoering van haar taken en bij het opstellen en uitvoeren van procedures. Samen met de gelieerde organisaties en fractie organiseer jij themabijeenkomsten en de vergaderingen. Daarnaast zorg je voor de informatiestroom naar de leden van de provinciale afdeling via o.a. nieuwsbrieven en website.

Wie zoeken we?

  • iemand die creatief en vernieuwend is;
  • beschikt over een sterk organisatorisch vermogen;
  • goed het overzicht kan houden;
  • secuur te werk gaat;
  • snel kan schakelen en flexibel is;
  • proactief;
  • stressbestendig;
  • goed overweg kan met moderne communicatiemiddelen, als ook met Microsoft Word en Excel;
  • het Nederlands uitstekend beheerst, zowel in woord als geschrift;
  • en last but not least, engelengeduld heeft.

Ben je geïnteresseerd?

Heb jij zin om in de mooiste provincie en een enthousiaste vereniging met meer dan 600 vrijwilligers te werken? Stuur dan - uiterlijk 23 november – een sollicitatiebrief met CV naar voorzitter Gido Oude Kotte: gido@oudekotte.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Marc Haverkamp: 06-42624756 of haverkampc@noord-holland.nl

CDA-lid zijn is géén vereiste. Affiniteit met het CDA en/of Noord-Holland geldt als een pré. De sollicitatiegesprekken staan gepland voor de eerste week van december.

Wie zijn wij?

Het CDA Noord-Holland heeft op dit moment vijf zetels in de Provinciale Staten van Noord-Holland. Wij zijn als enige partij vertegenwoordigd in elke gemeente van Noord-Holland. Samen met de leden, lokale en provinciale politici zetten wij ons in voor een provincie waar je in goede gezondheid kan wonen, werken en recreëren. Dit doen wij in verbondenheid met de CDA-fracties in het Europees Parlement, de Eerste en Tweede Kamer.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.