26 mei 2023

Zilveren Speldenregen in het Gooi

V.l.n.r.: Florent Vlak, Hans Burggraaf, Wim Broer en Dirk Jan Methorst.

Afgelopen zaterdag, 20 mei, hebben een aantal CDA-leden als verrassing de Zilveren Speld gekregen als waardering voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.

Tijdens een feestelijke borrel in NH Hotel Jan Tabak werden Wim Broer, Dirk Jan Methorst, Florent Vlak en Hans Burggraaff in het zonnetje gezet en kregen door Daan Versteeg, voorzitter van CDA Noord Holland de onderscheiding opgespeld.

Wim Broer heeft zich als oud politiecommissaris en voorzitter van CDA Naarden jarenlang ingezet om bijvoorbeeld vuurwerkoverlast bij het CDA op de kaart te krijgen.

Dirk Jan Methorst is een supervrijwilliger; jarenlang raadslid in Muiden, kookt voor de ouderen en helpt met zijn marketingkennis het CDA verder.

Florent Vlak gebruikt zijn bestuurlijke ervaring (opgedaan in de zorg) om alle vrijwilligers van het CDA Blaricum en in de Vitusparochie in Blaricum tot hun recht te laten komen.

Huisarts Hans Burggraaff uit Weesp combineert zijn praktijk met het schrijven voor weekblad Weespernieuws, was afdelingsvoorzitter en gaat graag voor het CDA met de lijmpot posters plakken.

En er komt nog een vijfde Zilveren Speld aan, maar die houden we nog even geheim.

We kijken terug op een mooie ontmoeting. Goed om bij elkaar te komen en waardering uit te spreken voor onze vrijwilligers. Samen bouwen we zo van onderop aan de partij!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.