20 december 2019

20'30 talks, bespreking van het stuk zij aan zij

Op 6 februari 2020 vinden vanaf 19.00 uur bij de IJbaan de Westfries te Hoorn de ‘2030-talks’ plaats. In november heeft het Wetenschappelijk Instituut het Zij-aan-Zij-toekomstperspectief gepubliceerd. In dit discussiestuk heeft het WI een toekomstvisie uiteengezet voor de aankomende 10 jaar, waarbij ze alle CDA-leden nadrukkelijk uitnodigen tot discussie. Naar aanleiding hiervan zullen er daarom 14 bijeenkomsten georganiseerd worden door heel het land, waarvan twee in Noord-Holland; één in Hoorn en één in Amsterdam (16 januari 2020). In maart 2020 zal het WI het definitieve rapport publiceren. De input afkomstig van de verschillende bijeenkomsten zal hierbij worden meegenomen. Met onze vele CDA-leden in Noord-Holland is het daarom zeker van belang om ook ons geluid hierbij te laten horen.

 

De avond zal geleid worden door één van de schrijvers van het rapport. Tijdens deze avond zal er in kleinere groepjes over verschillende onderwerpen uit het rapport discussie gevoerd worden. De uitkomsten van deze discussies zullen opgestuurd worden naar het WI.

 

Wil je onder het genot van een drankje meedenken over de toekomst van Nederland en het CDA? Meld je dan nu aan via onderstaande link:

 

https://forms.gle/krAkBbqFzBdML8HM8

 

 

Tot donderdag 6 februari!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.