25 januari 2023

Uitnodiging in gesprek met Derk Boswijk over de toekomst van de Landbouw

Geachte leden van het CDA-Alkmaar,

Op woensdag 15 maart worden de verkiezingen gehouden voor de Provinciale Staten van Noord Holland, maar ook voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorder Kwartier (HHNK). Het stikstof- en klimaatprobleem zal daarbij een grote rol spelen, zeker ook in Noord Holland. Bij het recent gehouden horizontale overleg tussen de CDA-afdelingen in de regio Alkmaar, is afgesproken dat wij meer gaan samenwerken in onze regio, waarbij ook integratie van de afdelingen op de agenda zal staan. In het kader van deze samenwerking sturen wij u, namens het CDA-Castricum, graag de uitnodiging toe voor de CDA-verkiezingsbijeenkomst in Limmen op 15 januari. Wij zullen als bestuur van het CDA-Alkmaar daarbij aanwezig zijn en wij roepen onze CDA-leden op om deze bijeenkomst bij te wonen. Graag tot ziens in Limmen op 15 februari. Met vriendelijke groet Jelle Groeneveld, secretaris CDA-Alkmaar

 

Uitnodiging CDA-Castricum

Op woensdag 15 februari zal Tweede Kamerlid Derk Boswijk in “de Heeren van Limmen” met geïnteresseerden in gesprek gaan over de toekomst van de landbouw. Ook zal Willemien Koning, nummer 2 van het CDA Noord-Holland de rol van de provincie toelichten én de ambitie van het CDA. Niek Wijmenga, specialist klimaat van het CDA Noord-Holland zal ingaan op klimaatbeleid en verduurzaming.

Bent u geïnteresseerd in deze onderwerpen en wilt u hierover in gesprek met volksvertegenwoordigers? Dan bent u van harte welkom op woensdag 15 februari vanaf 20.00 in “de Heeren van Limmen” Dusseldorpseweg 103, 1906AJ Limmen.

Toegang is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.