25 augustus 2016

Uitnodiging Zomeravond CDA Amsterdam

We nodigen je graag uit voor een zomeravond met borrel en informeel diner voor de aftrap van het politieke jaar. Je bent op 9 september vanaf 18h30 uur welkom bij Café de Ceuvel aan de Korte Papaverweg 2 t/m 6 te Amsterdam. In dit sfeervolle, in Noord* gelegen café kunnen wij een borrel drinken en zal een diner geserveerd worden. De kosten bedragen 15 euro per persoon exclusief drank**. Bij deze zomeravond is iedereen welkom en hoef je dus geen CDA-lid te zijn, neem vrienden en familie daarom vooral mee!

Aanmelden kan via een email naar maesvanlanschot@gmail.com of bericht naar onderstaand.

Tot de 9e!

Hartelijke groet, 

Sebastiaan van Triest (06 4121 9774)

Maes van Lanschot (06 4622 2789)

* Fiets: Vanuit het centrum is Café de Ceuvel is te bereiken via de pont naar Buiksloterveer. Vanaf daar is het nog een kleine 3km fietsen (zie route op de foto hieronder – er is een omleiding). 

OV: Bij halte Buiksloterwegveer (naast het pontje) met bus 34 of 35 naar halte Mosplein, via Mosstraat 200 meter lopen naar Papaverstraat 2-6.

Met de auto: Zelfde route als via de fiets. Via de Ridderspoorweg rijd je naar de Kropaarstraat waar je kunt parkeren (ook aangegeven). 

** Volgens goed gebruik kan er in overleg een reductie worden toegepast. Hiervoor kunt u contact opnemen met de penningmeester Maarten Hoelen, via e-mail hoelen@hotmail.com of telefonisch via 06 53 60 31 81. Leden die daarentegen bereid en in staat zijn om extra bij te dragen worden daartoe van harte opgeroepen om zo mogelijk te maken dat iedereen kan deelnemen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.