26 november 2018

Vacature: penningmeester

Vanaf 1 januari 2019 komt de positie van penningmeester binnen het bestuur van het CDA Amsterdam vrij. We vinden het als bestuur belangrijk dat iedereen de kans krijgt haar of zijn interesse kenbaar te maken.

U kunt tot zondag 9 december a.s. uw interesse kenbaar maken door uw motivatiebrief en cv te sturen aan de secretaris van het bestuur via CDA.Amsterdam@gmail.com. Na brievenselectie worden de eerste gesprekken ingepland. De selectieprocedure bestaat uit twee rondes. Na een positief verlopen eerste gesprek volgt een tweede gesprek.

Profiel:
Als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor zwarte cijfers. Gezonde financiën zijn het fundament van de vereniging en essentieel in de uitvoering van de nieuwe strategie. Als vrouw of man van het algemene financiële beleid stel je de begroting op, bepaal je budgetten en maak je de jaarrekening. Hierbij word je geholpen door de kascommissie.

Ben jij een teamspeler, heb je gevoel voor cijfers, ben je flexibel en heb je vooral veel zin om het CDA Amsterdam te versterken? Wacht dan niet langer en solliciteer.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.