12. Dirk Klok

Kandidaat

Mijn naam is Dirk Klok. Ik geboren en opgegroeid in Amsterdam. De familie Klok is al vanaf 1460 in Amsterdam woonachtig. Samen met mijn vrouw Frida Klok- Hayatmahomed hebben wij een samengesteld gezin van 4 volwassen kinderen. De afgelopen 37 jaar heb ik verschillende functies vervuld in de financiële sector. Momenteel ben ik directeur en tevens bestuurslid van de NVI (Nederlandse Vereniging van Gecertificeerde Incassobedrijven).

Naast mijn zakelijke carrière ben ik graag in beweging als leraar Ju Jutsu, roeier, fietser en als voorzitter van IMAF (International Martial Arts Federation). En ben ik voorzitter van KVA (Kampeervereniging Amsterdam).

De kennis, vaardigheden en ervaring die ik zowel op zakelijk terrein als in mijn privéleven heb opgedaan, wil ik graag ten dienste van de maatschappij stellen. Het is mijn ambitie te bouwen aan een zorgzame, veilige, sportieve en leefbare maatschappij.

Voor mij is de mogelijkheid tot groei belangrijk. Groei op individueel niveau maar ook gezamenlijk. Het is belangrijk om talent te blijven ontwikkelen. Ik vind het belangrijk elkaar te respecteren, in gesprek met elkaar te blijven, hoe uitdagend dat ook kan zijn. Dat biedt openingen waaruit zich iets moois vormen. Ik wil samen met anderen bouwen aan een beter Amsterdam.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.