36. Sharona Ceha

Kandidaat

Ik ben Sharona Ceha en woon in de Watergraafsmeer.

Sinds 2004 ben ik actief in de politiek in Amsterdam- Oost.Ik ben duoraadslid, wethouder, stadsdeelraadslid en tot slot in de afgelopen 4 jaar lid van het Algemeen Bestuur geweest voor Méérbelangen.

Ik kies er nu voor om mij verkiesbaar te stellen voor het CDA in de gemeenteraad van Amsterdam. Ik doe dit omdat ik het er niet mee eens ben dat dat stadsdelen worden afgeschaft en daarmee alle rechtstreekse invloed van bewoners en ondernemers wordt afgeschaft. Zij mogen nu zogenaamd advies gaan geven. Dat betekent dat we alleen nog echt invloed op Amsterdam kunnen hebben via de gemeenteraad.

Het CDA betekent voor mij waarde-gedreven leven. Mijn waarden zijn thuis, duurzaam, vertrouwen en samen. Samen maken we deze samenleving een plek waar iedereen welkom is en waarin we een houdbare toekomst creëren.

De gemeenteraad heeft besluiten genomen over het erfpachtstelsel en niet goed over gecommuniceerd over de gevolgen voor huiseigenaren. Ik zal mij er sterk voor maken dat iedere huiseigenaar op tijd de gemeente laat weten wat zij/hij wil. Graag kom ik via voorkeurstemmen in de gemeenteraad dus stem op mij! Nummer 37.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.