42. Reinoud Beimers

Kandidaat

Ik heb International Business gestudeerd en werkte als business developer voor diverse internationale HR-organisaties in de financiële sector in Nederland, Engeland en Zwitserland. Na een aantal jaren nam ik daar ontslag om mijn talenten in te zetten voor een betere wereld.

In 2013 richtte ik mijn bedrijf Salève op. Ik leidde het projectteam dat 'De Nieuwe Poort' oprichtte, een sociale onderneming op de Amsterdamse Zuid-as.  Ook leidde ik een aantal grote projecten voor het grootste internationale netwerk van sociale ondernemers, genaamd Ashoka. Daarnaast was ik actief als bestuurslid van het CDA in Amsterdam, als mentor bij de Business Model Challenge van de ImpactHub en als trainer voor de Protestantse Kerk.

Op dit moment ben ik organisatieadviseur voor startende ondernemingen en in die hoedanigheid ben ik  o.a. zakelijk leider van het diversiteitsplatform "Nieuw Wij". Mijn interesses liggen op het gebied van sociaal ondernemerschap, werkgelegenheid en diversiteit. Op die gebieden wil ik mij dus ook inzetten voor het CDA Amsterdam. Dat kan ik doen met uw stem!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.