Het CDA in Nieuw-West

Femke Schuddebeurs en Albert Witting vertegenwoordigen het CDA in de bestuurscommissie van stadsdeel Nieuw-West.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor het CDA in Amsterdam Nieuw-West? Neem dan contact op met Femke of Albert door een email te sturen naar: f.schuddebeurs@amsterdam.nl of a.witting@amsterdam.nl.

Femke Schuddebeurs: “Ik ben zelf werkzaam op een gemengde middelbare school, als docent biologie. Ik kom zo in aanraking met jongeren uit allerlei verschillende culturen. Aan de ene kant is dit heel erg leuk, tegelijkertijd zie je ook dat er nog veel uitdagingen zijn om te zorgen dat jongeren op een positieve manier in Amsterdam kunnen opgroeien.”

“Voor stadsdeel Nieuw-West vind ik een goede openbare ruimte heel belangrijk. Op veel plekken is sprake van achterstallig onderhoud, waardoor bijvoorbeeld fietspaden er niet goed bijliggen. Ook kan er veel mooier. Buiten Amsterdam zie je heel vaak gesponsorde stukjes groen, zoals op rotondes. Ondernemers zorgen dan voor bloemperken, waardoor het stadsdeel mooier wordt.”

“Verder is de sociale samenhang voor mij belangrijk. Als CDA zijn we een partij die welkom is voor iedereen, of je nu moslim bent, christen of niet-gelovig. In Nieuw-West zie je een toenemende tweedeling. Ik wil me graag inzetten voor een samenleving voor iedereen. Het CDA is voor mij echt de partij van de samenleving.”

U kunt ook contact opnemen met de fractie van het CDA in de gemeenteraad.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.