22 december 2015

Kerst- en Nieuwjaarsgroet

Beste CDA leden,

De kerstdagen staan voor de deur. Een periode van gezelligheid met het gezin, het overpeinzen van het afgelopen jaar en vooruit dromen over het komende jaar.

Voor mij zelf zal deze kerst anders zijn dan anders, daar mijn moeder op de respectabele leeftijd van 86 jaar is overleden. Vlak voor kerst, wellicht ook mooi als start van een nieuw begin.

Ondanks dat het CDA geen deel uitmaakt van de coalitie, heeft de fractie het afgelopen jaar toch al veel bereikt. Ik denk alleen al aan het initiatief van onze Dorien over het Inleverpunt plastic afval in Akersloot. Ook het behoudt van de combinatiefunctionaris is dankzij het CDA behouden gebleven.

Bestuurlijk gezien hebben wij afscheid genomen van 2 kanjers, Hans Huis in ’t Veld en Jan Buur.  Nu zijn we naarstig op zoek naar minstens twee nieuwe kanjers. Laat 2016 ons dit lukken. Verder zijn we druk bezig om in 2016 een grote bijeenkomst te organiseren op het théma duurzaamheid. Er is een grote kans aanwezig dat onze oud-premier Jan Peter Balkenende een van de sprekers zal zijn. Begin 2016 hoort u hier meer over.

Beste CDA vrienden, namens bestuur en fractie wens ik u hoe dan ook fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2016. Dat ik u allen in 2016 weer de hand mag geven.

Fred Mosk

Voorzitter CDA Castricum

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.