17 februari 2016

Netwerkbijeenkomst CDA Senioren

Op vrijdagochtend 18 maart 2016 houden de CDA senioren in de Pelikaan in Krommenie een bijeenkomst met als doel het levenstestament bespreekbaar te maken. Voor senioren is het belangrijk om zoveel mogelijk de regie in eigen hand te houden. Het is een thema dat niet alleen voor de senioren maar ook voor hun kinderen belangrijk is. Het is een mogelijkheid om de dood bespreekbaar te maken. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

We hebben een programma kunnen samenstellen met kundige, enthousiaste en betrokken inleiders.

1.      Mr. H.R.M. van Baal ,notaris legt ons uit  wat een levenstestament is, hoe wij onze wensen daarin kunnen kenbaar maken en wat we er voor moeten doen.  

2.     Anja de Vries is oud directeur van verschillende verzorgingshuizen en nu voorzitter van het Hospice Zaanstreek  “ de Schelp”.  Zij deelt met ons haar kennis en ervaring met betrekking tot  een levenstestament.

3.      Hanke Bruins Slot lid van de Tweede Kamer bespreekt, met de aanwezigen de knelpunten en mogelijkheden van het levenstestament vanuit politiek oogpunt.

De bijeenkomst staat onder leiding van provinciaal fractievoorzitter Heleen Keur. Er is volop gelegenheid voor discussie. Kortom een actueel en interessant programma dat u niet mag missen.

Het programma treft u hier aan.

19 maart 2016: het was een waardevolle bijeenkomst

Click hier voor de foto

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.