Geert-Jan Verkoeijen

Kandidaat

CDA Castricum kandidatenlijst 2018 no 10

Geert-Jan Verkoeijen, Bakkum

Ik ben Geert-Jan Verkoeijen en geboren in Nijmegen. Na verschillende verhuizingen en studie ben ik met het gezin in Castricum komen wonen.

Het project Nieuw-Koningsduin gaf ons de mogelijkheid om op een unieke locatie in de gemeente te komen wonen en met veel plezier wonen we hier. We ervaren rust en onze kinderen kunnen naar mijn mening hier prachtig opgroeien. Wonen in Castricum zorgt ook dat dat ik meer tijd kan besteden aan mijn interesse in de gemeentelijke politiek. De BUCH samenwerking is hier een goed voorbeeld van. Ik heb geen politieke ervaring maar ik ben van mening dat het CDA een mooie partij is die in Castricum maar ook landelijk ertoe doet.

Wat beweegt mij voor de politiek:

Politiek heeft mij altijd ge├»nteresseerd. Nu is de tijd, naast mijn werk als beroepsofficier van de Koninklijke Marechaussee, om ook maatschappelijk een bijdrage te leveren. Mijn plek op de CDA lijst maakt het mogelijk om op mij te stemmen. Uw stem bepaald de richting van Castricum en welke kansen en mogelijkheden realiteit (kunnen) worden. Ik krijg de kans om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Castricum. In het CDA programma Castricum staat waar we ons concreet voor in willen zetten. Mogelijk heeft u nog idee├źn. Ik hoor deze graag.

Ik hoop dat mijn politieke inzet bijdraagt aan uw stemkeuze. Stem op 22 maart 2018

Toekomst Castricum:

De jeugd(scholing, sport, jeugdactiviteiten). De unieke plek aan zee, natuur en waterwingebied. Ouderenzorg en (sociale) zorg voor elkaar. We moeten dit concreet aandacht geven en zorgen dat we hier allen trots op blijven (en zijn).

Castricum is een prachtige gemeente en zal in de komende jaren wederom verschillende interessante onderwerpen op haar pad krijgen. Ik hoop dat de gemeenteraad leert van de ervaringen uit het verleden en ze tot uitvoer brengt. Zo wordt bijgedragen aan onze belangen, die van onze jeugd, toerisme en zorg. Vanuit de gedachte: voor elkaar, met elkaar.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.