Joost Cornelis kandidaat

Commissielid, Kandidaat

CDA Castricum kandidatenlijst 2022 nr 6

Mag ik mij even voorstellen Joost Cornelis, geboren in Tongerlo (België) (17-06-1950). Na mijn middelbare school ben ik in 1967 als leerling-verpleegkundige op ‘Duin en Bosch’ begonnen. Na mijn opleiding weer vertrokken naar het zuiden van het land om verdere opleidingen te volgen in de gezondheidszorg; met name specialisme in geriatrie en management in de gezondheidszorg hadden mijn interesse. Daarna jaren gewerkt als directeur van een tweetal bejaardentehuizen in Den Haag.

Sinds mijn terugkeer in 1995 in Castricum ben ik als zelfstandig adviseur werkzaam geweest voor diverse bedrijven met aandacht voor biologische/duurzame voeding (met name lokale/regionale streekproducten). Sinds medio 2017 ben ik voorzitter van KBO Castricum en sinds december 2017 lid van het CDA.

Ik wil mij in onze gemeente inzetten voor een samenleving waarin ervoor elkaar zijn of nu praten over jeugd of senioren. Maar niet alleen praten maar ook zorgen dat gemaakte afspraken ook worden uitgevoerd. Dus met elkaar! Voor elkaar!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.