25 januari 2019

Defecte lift Sluisdijk garage wordt gerepareerd

De defecte lift in de Sluisdijkgarage wordt na enkele jaren buiten werking te zijn geweest in februari gerepareerd. Dat heeft het college van burgemeester & wethouders de gemeenteraad laten weten in een raadsinformatiebrief. 

In december heeft het CDA zich hard gemaakt voor een snelle structurele oplossing van dit probleem. Raadslid Edwin Krijns bracht toen het volgende in: 

De parkeergarage gelegen achter de Beatrixstraat is de enige waar men nog moet betalen om te mogen parkeren. Krijns: “Dat maakt het extra vreemd dat deze lift al zo lang stuk is, mensen die komen parkeren komen hier pas achter als ze al geparkeerd staan. Mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel, ouders met kinderwagens en ouderen die de steile trap niet kunnen beklimmen zijn nu gedwongen om via de auto-opgang het parkeerdek te verlaten of op te komen, en dat kan gewoon niet.”

De fractie is blij  er nu een structurele oplossing komt voor dit probleem, en dus ook een einde aan de gevaarlijke situatie die er nu is. We blijven de voortgang rond de reparaties nauwgezet volgen.  

 

 

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.