25 april 2021

Koningsdag Tips van het CDA Gooise Meren

Voor het tweede jaar op rij zijn er op de verjaardag van onze koning geen grote activiteiten in Gooise Meren. Naar een terrasje gaan zit er nét niet in. Wat kun je dan wel doen op koningsdag? Wij geven je 5 tips voor coronaproof activiteiten:

-Op zoek naar leuke spulletjes in Naarden? Zie deze facebook groep voor een digitale vrijmarkt: Naardernezen( https://www.facebook.com/groups/naardenezen)

- Heb je zin om cupcakes te bakken? Kijk dan op COF TV Muiden - YouTube(https://www.youtube.com/watch?v=DO6czplVC3w)

- Versier je fiets en ga naar het 's Jacobsveld in het Bredius. Mooiste fiets wint een prijs.(https://www.koningsdagbrediuskwartier.nl/)

- Liever genieten van alleen de muziek? Qmusic zendt vanaf 11.00 uur ook live uit op locatie bij Paleis Noordeinde, waar verschillende artiesten optreden voor het Koninklijk Huis.

- Volg het koningspaar op televisie tijdens de speciale online tv-uitzending vanuit de High Tech Campus in Eindhoven en hang de vlag uit.

- Zin in een bijpassend oranje drankje? Bekijk dan deze 7 overheerlijke recepten voor een cocktail: (https://www.gall.nl/.../top-7-oranje-cocktails-voor.../)

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.