Bas Kreuter

Penningmeester

Nieuwe kansen!

"Het ontstaan van een nieuwe gemeente is," zo zegt Bas Kreuter, "een fascinerend proces om mee te maken. Er liggen nieuwe kansen." Bas vindt het een uitdaging om zich in te zetten in de verdere ontwikkeling en uitbouw van de mogelijkheden op terreinen als vergroting van de dienstverlening en de uitvoering van taken die vanuit het Rijk naar de gemeente worden overgedragen.

De doelstelling van het CDA voor de gemeente Gooise Meren is volgens Bas, dat iedereen die mee wil en kan doen die mogelijkheden moet krijgen. Dat men een plek heeft om te wonen, te werken en te recreƫren, en dat men zorg draagt voor elkaar. Een gemeente die ondernemers stimuleert om te ondernemen en die hen daarin zo mogelijk ondersteunt, bijvoorbeeld door een verstandig parkeerbeleid en het verminderen van regeldruk.

"Graag zet ik me in om onze nieuwe gemeente voor ondernemers, bewoners en toeristen zo aantrekkelijk en leefbaar mogelijk te maken."

Contact met Bas Kreuter

U kunt Bas Kreuter bereiken via zijn eigen e-mailadres: bastiaan.kreuter@gmail.com

Biografie

Bas Kreuter (1977) komt oorspronkelijk uit Terneuzen. Hij heeft diverse leidinggevende functies vervuld in de IT-sector. Vanwege zijn interesse in de politiek wil hij zich graag namens het CDA inzetten voor de gemeente Gooise Meren.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.