Carl Gerkens

Kandidaat

Mijn naam is Carl Gerkens, geboren in 1948 in Koog aan de Zaan. Ik ben getrouwd en heb twee zonen. Op het Goois Lyceum heb ik HBS-B gevolgd en na diverse andere banen ben ik bij Reisburo Gerkens B.V. gaan werken. Uiteindelijk ben ik oprichter, directeur en eigenaar van Reisburo Gerko B.V. geworden. Tevens was ik medeoprichter van Advanced Travel Partners (ATP).

Daarnaast heb me jarenlang als vrijwilliger ingezet voor de brandweer in Bussum. Eerst als lid en daarna als commandant. Vervolgens had ik nog een adviserende functie bij de regionale brandweer voor de Regio Gooi- en Vechtstreek en heb ik verschillende bestuursfuncties vervuld, o.a. als voorzitter Rabobank Noord Gooiland en de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen).

Door langdurige betrokkenheid bij de gemeenten Naarden, Bussum en Muiden vanuit mijn werk, mijn jarenlange en diverse functies bij de brandweer en als bestuurder bij Rabobank Noord-Gooiland wil ik me vanuit de CDA-beginselen inzetten voor de lokale gemeenschap. Mijn overtuiging is dat men moet klaarstaan voor hen die dat nodig hebben.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.