Herman de Hollander

Raadslid

Er voor elkaar zijn!

Herman heeft interesseert zich voor alle facetten in de samenleving en wil daar graag met het CDA-gedachtengoed aan bijdragen. Stabiliteit, solidariteit, rentmeesterschap en vernieuwing zijn daarbij voor hem belangrijke beginselen.

"Voor mij spelen vrijwilligers in onze gemeente een belangrijke rol," aldus Herman. "Dit blijkt uit hun inzet bij brandweer, verenigingen en mantelzorg." Zondagsrust vindt hij belangrijk voor een goede samenleving, wat hem betreft gaan er op zondag vóór 12 uur geen winkels open. "‘Er voor elkaar zijn’, vind ik belangrijk, familie speelt een hoofdrol in mijn leven."

Toerisme is voor hem een speerpunt, op initiatief van de Naardense CDA-fractie werd besloten tot verlenging van de stadspromotie in 2015. Wat betreft verkeersveiligheid is er het voorstel voor aanleg van een rotonde bij de op- en afrit Naarden-West ter hoogte van de kruising met de Churchillstraat.

Contact met Herman de Hollander

U kunt Herman de Hollander bereiken via zijn eigen e-mailadres: h.dehollander@raadgooisemeren.nl  
Voor afspraken kunt u bellen met: 06 201 019 04

Biografie

Herman de Hollander is sinds 1999 zelfstandig ondernemer in de bouwproductenbranche. Zijn opleiding is technisch, commercieel en financieel. Momenteel is hij fractievoorzitter van CDA Naarden.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.