ALV CDA Haarlemmermeer woensdag 22 mei

Geachte CDA leden,

 

Hierbij nodigen wij u uit voor de algemene ledenvergadering van het CDA Haarlemmermeer op woensdagavond 22 mei. We verwelkomen u graag om 20:00 in Buitenplaats Plantage, Vogelzangseweg 49B te Vogelenzang. Vanwege de bijzondere agenda hebben we voor deze keer gekozen voor een plaats buiten onze gemeentegrenzen.

In de vergadering zullen onze voorzitter, Kees Bakker, en secretaris, Lucien van Lint, afscheid nemen van het bestuur en terugtreden uit hun functie.

Als nieuwe voorzitter stelt het bestuur voor om Quint Haneveld te benoemen. Quint woont in Hoofddorp en is als fractie-assistent en fractielid eerder betrokken geweest bij onze afdeling en wil nu graag vanuit de functie voorzitter zijn bijdrage en inzet voor de afdeling leveren.

De leden zijn gemachtigd tegenkandidaten naar voren te brengen, dit kan tot uiterlijk zeven dagen voor aanvang en gemotiveerd via de mail: secretaris@haarlemmermeer.cda.nl. Daarnaast hopen wij in de vergadering nog een aantal kandidaten bestuursleden te kunnen voorstellen.

Mijn Europa!

Op 23 mei worden in ons land de verkiezingen voor het Europees Parlement gehouden. Tijdens de vergadering willen we stil staan bij deze verkiezingen en het belang van Europa en Europese samenwerking. We willen dit graag invullen aan de hand van persoonlijk ervaringen: Mijn Europa!

Wat is voor u de betekenis en rol van Europa? Verleden, heden, toekomst, op welke manier ervaart u grenzen of het wegvallen daarvan in de praktijk. Heeft u in uw werk te maken met regel- en wetgeving opgelegd vanuit Europa? Wat zijn de knelpunten die u ervaart of signaleert?

We willen graag persoonlijk kennis en ervaring delen. het CDA is een partij die groot voorstander is van Europese samenwerking waardoor met name vrede, veiligheid en verdeling van welvaart gerealiseerd kan worden. Het belang van de verkiezingen willen we dan ook blijven benadrukken. Maar open en kritisch met elkaar in gesprek over ontwikkelingen in de Europese samenwerking die onze leefomgeving of persoonlijk leven raken hoort ook bij onze partij.

We gaan graag gezamenlijk met u in gesprek op woensdag 22 mei a.s. Introducees zijn van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Kees Bakker

 

Presentatie verkiezingsprogramma CDA Haarlemmermeer

Donderdag 11 oktober wordt het verkiezingsprogramma van het CDA Haarlemmermeer gepresenteerd in restaurant Den Burgh. Tijdstip: 15:30

adres restaurant Den Burgh:

Rijnlanderweg 878

2132 ML  Hoofddorp

ALV te Nieuw Vennep

Woensdag 26 september is er een ALV in het Trefpunt in Nieuw Vennep. Aanvang 20:00.

Belangrijkst onderwerp van de avond is het vaststellen van het verkiezingsprogramma.

Adres Trefpunt:

Hoofdweg 1318, Nieuw Vennep

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.