Mariette Sedee

Wethouder

Ik woon sinds 1990 met mijn man in Nieuw-Vennep.Samen hebben wij een zoon en een dochter. Vanaf 2010 ben ik lid van de gemeenteraad namens het CDA en vanaf 2014 ook fractievoorzitter.

Een rondritje Haarlemmermeer laat je zien hoe verschillend de kernen zijn. Lijnden, Weteringbrug, Hoofddorp, Rijsenhout, mijn eigen dorp en al die andere kernen`: wat een afwisseling in omgeving en wat een verschil in lokale identiteit. Een Lijndenaar is geen Venneper, een Weteringbrugger is geen Zwanenburger en dat merk je pas als je met inwoners in gesprek komt. Dat contact met inwoners maakt het raadswerk boeiend en geeft zo  kleur en diepte aan al die dossiers zoals financiën, een veilige en prettige leefomgeving, WMO, Participatiewet, kansen voor het MKB, Schiphol, Park 21 en heel veel meer.

Het CDA staat dicht bij de inwoners, bij u dus, en wil uw mening laten Ik raad u aan met onze fractie contact op te nemen als  u tegen een probleem aanloopt of bijvoorbeeld een goed idee  heeft om onze gemeente mooier en beter te maken. Wij hopen u binnenkort te spreken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.