10 januari 2020

Mirjam en Matthijs bedankt!

Met ingang van dit nieuwe jaar heeft Mirjam Rijswijk-Swaalf besloten om haar lidmaatschap bij het CDA te beëindigen, dit vanwege het uit elkaar groeien van de zienswijze. Daarmee zal zij ook stoppen als commissielid binnen de gemeenteraad van Heerhugowaard. Wij willen Mirjam zeer hartelijk danken voor haar inzet de afgelopen jaren. Er zijn weinig bijeenkomsten waarbij Mirjam niet aanwezig is geweest en ze is altijd een zeer bevlogen lid van de fractie geweest. Daarnaast danken wij haar voor haar inzet voor de partij zelf, waar zij onder andere actief is geweest binnen het CDAV en een grote bijdrage heeft geleverd aan de campagnes.

Matthijs Rijswijk-Swaalf heeft eind vorig jaar besloten om zijn functie als secretaris binnen het bestuur neer te leggen, voornamelijk vanwege gebrek aan tijd. Wij danken Matthijs voor zijn altijd constructieve bijdrage binnen het bestuur en de vele tijd die hij in de functie van secretaris heeft gestopt.

Mirjam en Matthijs hartelijk dank voor jullie inzet!

Katinka John zal vanaf nu binnen het bestuur de functie van secretaris overnemen en de fractie zal kijken hoe de positie van Mirjam ingevuld zal worden.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.