Gido Schouten

Bestuursvoorzitter

Mijn naam is Gido Schouten en ben geboren in 1969 in De Goorn. In 1975 ben ik naar Heerhugowaard verhuisd omdat mijn ouders een winkel opende in het toen nieuw te openen Winkelcentrum Middenwaard. Van 1994 tot 2010 ben ik woonachtig geweest in Alkmaar en in 2010 ben ik weer teruggekomen naar Heerhugowaard en woon hier samen met mijn vrouw Marjolijn en kinderen Timo en Boris in de Stad van de Zon. 

Ondanks dat ik een aantal jaren in Alkmaar heb gewoond, heb ik mij wel altijd Heerhugowaarder gevoelt. Heerhugowaard is een gemeente dat van klein dorp veranderd is naar een groot dorp (Sommige noemen het ook wel een stad). In een dorp is er veel onderlingen verbinding met de bewoners (dit zie je nog terug in de Noord), in de nieuwere wijken is dit minder en is Heerhugowaard voor veel inwoners een forenzen stad, waardoor soms er weinig binding is met de woonomgeving.

Persoonlijk ben ik van mening, dat je als een inwoner pas gelukkig bent als je niet alleen in een gemeente woont, maar er ook gelukkig leeft. Heerhugowaard is niet alleen een stuk grondgebied dat geografisch is vastgesteld, maar het totaal van alle inwoners, met alle faciliteiten er omheen waardoor de bewoners gelukkig zijn. Het sleutelwoord hiervoor is verbinding en dat is voor mij ook het CDA!

Ik wil mij graag inzetten dat we verbinding zoeken en er voor zorgen dat Heerhugowaard een gemeente is waar je graag wilt wonen en leven!Sinds 1994 ben ik samen met mijn vrouw eigenaar van "Time Square"  in Winkelcentrum Middenwaard. Zelf ben ik werkzaam als Data & Anlytics consultant bij TMNS in Den Haag.  

 

www.facebook.com/gido.schouten

https://www.linkedin.com/in/gidoschouten/

Gido Schouten | LinkedIn 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.