Joey Kamans

Bestuurslid

Persoonlijk
Mijn naam is Joey Kamans, ben geboren in Den Helder (1995) en woon sinds 2005 in Heerhugowaard.

Waarom CDA?
Ik ben bij het CDA terecht gekomen doordat mijn opvattingen erg aansloten bij het gedachtengoed van de partij. Ik ben zelf niet christelijk, maar toch geld ook voor mij dat de normen en waarden, en het respect waar CDA voor staat, voor mij erg belangrijk is. Ik vind het belangrijk dat de politiek meer de verbinding maakt met de maatschappij, en dan is het belangrijk dat de het een partij is voor iedereen, en niet alleen de eigen achterban. Deze onderwerpen samen zijn voor mij de basis waarom ik me in wil zetten voor het CDA.

Rol binnen de afdeling
Binnen onze afdeling heb ik een plaats als algemeen bestuurslid. Daarnaast ben ik aangesteld als campagneleider en is mij de taak gegeven te zorgen dat onze partij een betere verbintenis krijgt met onze mooie gemeente. Om dit te doen ga ik naar zoveel mogelijk bijeenkomsten om erachter te komen wat er leeft binnen Heerhugowaard, en koppel ik dit terug naar de fractie.

Werk

In het dagelijks leven ben ik masterstudent Strategy & Organisation aan de VU Amsterdam, en daarnaast zet ik mij in als campagneleider in Heerhugowaard.

Contact

Email: joey-kamans@hotmail.com

 

(19 maart 2017)

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.