Jolanda van Ling

Raadslid

Persoonlijk

Mijn naam is Jolanda van Ling-Wanst, geboren in Den Helder en opgegroeid in Anna Paulowna. Getrouwd met Ruud van Ling. Samen met mijn man heb ik een paardenbedrijf in Haringhuizen gehad. In 2006 verhuisden wij naar Heerhugowaard, waar ik nu  samen met mijn man Ruud, hond Lina en kater Nikki in de Schilderswijk woon.

In 2009 ben ik bij het CDA Heerhugowaard begonnen als notulist en fractiesecretaris. Sinds 2010 werkzaam als raadslid en in het najaar van 2013 fractievoorzitter geworden. 

vrijwilliger

Als vrijwilliger bij de Stichting Babyspullen en mantelzorger voor mijn man wil ik dicht bij de mensen te blijven. Luisteren  naar wat er leeft. Niet alleen in mijn eigen wijk en omgeving, maar in heel Heerhugowaard. Alle inwoners van Heerhugowaard, daar ga ik voor als volksvertegenwoordiger

Waarom het CDA?

Voor mij is het CDA: een partij door mensen en voor mensen. Iedereen heeft namelijk een taak; of dit nou een baan is, vrijwilligerswerk of een opleiding. Iedereen doet mee en iedereen is waardevol. De ouderen worden bij het CDA niet vergeten. Aandacht voor goede dagopvang en een dementievriendelijke gemeente zijn voorbeelden hiervan. 

Wat wil ik bereiken? 

Het CDA is een brede volkspartij voor iedereen. De volgende raadsperiode wil ik mij sterk maken  voor  verkeersveiligheid en bereikbaarheid, betaalbare woningen voor jong en oud, leefbaarheid van de wijken. Aandacht blijven vragen voor schuldhulppreventie en goede zorg.

Snel internet  in het buitengebied, aanleg van het warmtenet en voldoende ruimte voor agrarische bedrijven is voor mij als CDA-er een doel waarvoor ik mij wil inzetten.

Mijn levensmotto is.. de enige juiste weg, is de weg naar voren!

Jolanda van Ling woont in de schilderswijk, is raadslid, is voorzitter van het CDA vrouwenberaad Noord-Holland, AB-en DB lid van het CDA Noord-Holland en vrijwilliger Stichting Babyspullen in Heerhugowaard.

 

Emailadres: Jolandavanling@gmail.com
Telefoon: 072-5314966

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.