21 februari 2017

CDA Themabijeenkomst 'Duurzaamheid in de praktijk'

Woensdagavond 1 maart a.s. organiseert het CDA Wijdemeren de Themabijeenkomst 'Duurzaamheid in de praktijk' De themabijeenkomst wordt gehouden in de kantine van de SV 's-Graveland, Kininelaantje 1 in 's-Graveland en begint om 20:00 uur. De toegang is voor iedereen gratis.

Gastsprekers zijn Aernoud Olde, voorzitter energie-coöperatie HilverZon en Evert Jan Slootweg, kandidaat CDA Tweede Kamer. Daarnaast zal Koen Janmaat, voorzitter SV 's-Graveland, vertellen over het zonnepanelenproject van zijn club.

Duurzaamheid, wat is dat eigenlijk?

Duurzaamheid... een veel gebruikt begrip. Maar wat is duurzaamheid nou eigenlijk? Onder de noemer duurzaamheid kom je een heel scala aan duurzame producten en diensten tegen. Aandacht voor het milieu en het klimaat, hergebruik van grondstoffen, zuinig omgaan met energie en water, maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zijn zo maar wat antwoorden op de vraag ‘wat is duurzaamheid?

Sommige zaken zijn inmiddels al heel normaal geworden in ons dagelijks leven, zoals het scheiden van afval en het gebruik van energiezuinige verlichting in onze huizen. Maar wie een stapje verder wil, heeft vaak heel veel uitzoekwerk te doen.

Met de themabijeenkomst 'Duurzaamheid in de praktijk' helpt het CDA u op weg met een aantal praktische tips en voorbeelden uit de praktijk. 

Download:

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.