11 december 2017

KANDIDATENLIJST CDA HILVERSUM VASTGESTELD

De Algemene Leden Vergadering van het CDA Hilversum heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 vastgesteld. En ook al moeten we in de komende raadsperiode afscheid nemen van onze topvrouwen Nicolien van Vroonhoven en Anja Wijnands, we zijn er van overtuigd dat we een mooie lijst hebben waarmee we vol vertrouwen de verkiezingen in kunnen gaan.

Natuurlijk blijven Anja en Nicolien beschikbaar als ‘lijstduwers’, maar we zijn ook trots op de nieuwe lichting die klaar staat. Jacobine van Dijk is ondernemer in hart en nieren. Op plaats 8 vinden we Aernoud Olde, bekend van Hilverzon en Hilversum verbonden, met net boven hem op 7 de jongste kandidaat op de lijst, Maurits van Spellen, slechts 19 jaar oud. Ahmet Yorulmaz staat op een mooie 6e plaats en in de top-5 verwelkomen we drie nieuwe namen, te weten: Evert Jan Kruijswijk Jansen, Tjalke de Jong en Gertjan Postma. Met Olaf Streutker als lijstrekker en Gerben van Voorden op nummer 2 is de continuïteit gewaarborgd en hebben we een ijzersterk team dat klaar is voor de nieuwe raadsperiode!

Het CDA Hilversum wil het beste voor Hilversum, geïnspireerd op een politiek van christendemocratische waarden. Ons verkiezingsprogramma met als titel ‘Ruimte aan de Samenleving’ geeft hier ook invulling aan.

Op naar een nieuwe college periode. Wij zijn er klaar voor!

Klik hier voor het persbericht

Klik hier voor de kandidatenlijst

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.