Taco Braber

Voorzitter Afdelingsbestuur CDA Hilversum

"Omdat ik niet het type ben om alleen maar te zeuren, ben ik een actief lid van het CDA geworden. Vanuit het bestuur wil ik mij hard maken voor de toekomst van het CDA in Hilversum"

Nigtevecht is mijn geboorteplaats, maar ik ben opgegroeid in Nederhorst den Berg en sinds 1996 woon ik in Hilversum. Mijn hele leven heb ik al een nauwe binding met Hilversum. En vanaf mijn geboorte ben ik actief lid van de Chr. Ger. Pnielgemeente aan de van Ghentlaan hier in Hilversum. Op het Comenius College heb ik de HAVO en VWO gevolgd en ben daarna Fysische Geografie gaan studeren op de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben in 1999 afgestudeerd en begonnen met werken in de automatisering op het gebied van GIS. En sinds 2007 ben ik werkzaam bij het kadaster in Apeldoorn als ICT teammanager op het gebied van Geo applicaties.

In 1997 ben ik getrouwd en wij hebben nu vier kinderen in de leeftijd van 1, 4, 6 en 8 jaar. Wij wonen vanaf 2005 in Hilversum Zuid, na eerst op de Oosterengweg gewoond te hebben.

Omdat er nog genoeg te verbeteren valt in Hilversum en ik niet het type ben om alleen maar te zeuren, ben ik een actief lid van het CDA geworden. Vanuit het bestuur wil ik mij hard maken voor de toekomst van het CDA in Hilversum. We moeten vooruit kijken en voorbereid zijn op de taak die voor ons ligt. En ik ben er van overtuigd dat het CDA dat is en ik wil daar graag van harte aan meewerken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.