Menno Krijnen

In 2011 ben ik samen met mijn vrouw in Hilversum gaan wonen, we zijn sindsdien gegroeid tot een gezin met 3 kinderen. Ben in Naarden geboren en getogen en na wat omzwervingen in o.a. Amsterdam en Den Haag dus weer terug in het Gooi.

Ik ben zelfstandig ondernemer en vanuit ons kantoor in Hilversum verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten van IT Recruitment bedrijf Gazelle Global, een van oorsprong Britse onderneming en op de vestiging in London werkt ook een deel van mijn medewerkers.

Qua persoon ben ik positief ingesteld, houd van aanpakken en doorpakken, en politiek gezien is het CDA mijn partij omdat ik geloof dat het gezin echt de hoeksteen van samenleving is en van jezelf. Daarnaast dat het belangrijk is om bij beslissingen te denken aan de volgende generatie danwel lange termijn en goed rentmeesterschap, en dat het geloof een leidraad is voor gezonde normen en waarden die wij als gezin delen.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met mijn gezin en alle activiteiten van de kinderen, goed en lekker eten met familie en vrienden, lezen (dagelijkse actualiteiten en een breed spectrum van boeken) en mantelzorg.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.