Roxanne Middel-Breddels

Bestuurslid

Mijn naam is Roxanne Middel - Breddels. Ik ben 38 jaar, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Ik woon sinds 5 jaar in Nibbixwoud en ben opgegroeid in Medemblik.

Ik wil mij inzetten voor de inwoners van de gemeente Medemblik. Ik wil een bijdrage leveren, echt iets betekenen en bereiken. En dat lukt niet door passief te zijn.

Ik sta voor leefbaarheid. De dialoog aangaan met jong en oud om zo een vinger aan de pols te houden. Waarbij ik vertrouw en inzet op maatschappelijke initiatieven. Ik sta voor huisvesting en vastgoed. Zet in op voldoende woningaanbod voor jongeren en ouderen in de kernen van de gemeente Medemblik. Maar ook passend woningaanbod, denk daarbij aan starters op de woningmarkt en ouderen die zelfstandig willen blijven wonen. Ik zet in op een gezonde gemeente, een gezonde samenleving. Door sport en bewegen, werkgelegenheid, aandacht voor elke bevolkingsgroep, een goede voorlichting/begeleiding. Ik denk in mogelijkheden en houd de beren zover mogelijk van de weg. Daarbij zoek ik de samenwerking op. Samen kunnen we meer bereiken en staan we sterk.

De groene draad die voor mij door dit alles loopt, is het gezin. Waarbij normen en waarden voor zich spreken. Hier zit de kracht in, wat zorgt voor een positieve uitstraling naar de omgeving, naar anderen, en geeft veel energie. Energie die ik graag inzet voor de inwoners van de gemeente Medemblik

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.