Ed Meester

Fractievoorzitter

Ed Meester, fractievoorzitter en lid van de commissie Bestuur en Middelen 

Mijn naam is Ed Meester (1973) en ik ben geboren, getogen en woonachtig in Wervershoof. Samen met mijn vrouw heb ik twee zoons en een dochter.

Ik ben werkzaam bij een mooi zaadbedrijf in Andijk waar ik me bezighoud met verkoop en het expeditieproces van groentezaden. Naast sportieve en ontspannende hobby’s houd ik me bezig met de lokale politiek. Het is intrigerend, soms boeiend, maar vooral interessant om van dichtbij mee te maken wat er in een gemeente om gaat. Als volksvertegenwoordiger heb je een taak te vervullen, want er wordt veel van je gevraagd en verwacht. Een raadslid kan écht wat betekenen en dus ook het verschil maken. Je bent nauw betrokken bij besluitvorming die vele medeburgers treft.

 

Gezien de huidige economie en de op handen zijnde veranderingen op met name sociaal vlak, ligt er een enorme uitdaging in het verschiet. Als politicus moet je nergens omheen draaien. Burgers hebben behoefte aan duidelijkheid. Ze staan vaak ver van de politiek en daarmee de besluitvorming af en het is aan de raadsleden om die afstand overbrugbaar te maken. Het is daarom belangrijk om effectief, efficiënt en doortastend te zijn.

 

Het CDA staat voor het grote, maatschappelijke middenveld waar veel mensen het moeilijk hebben. De recessie heeft haar sporen achtergelaten en de ouderen, kwetsbaren, maar ook de MKB’ers hebben het moeilijk. Hulp bieden, waar nodig, luisteren naar elkaar en respectvol omgaan met ieders belangen, is waar het mij om gaat.

 

CDA Medemblik is fris en dichtbij u. 

 

Ed Meester

ed.meester@raadmedemblik.nl

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.