12 oktober 2020

Afscheid Richard op 't Veld en installatie Bram Beemster

Afscheid van Richard Op ’t Veld en installatie van Bram Beemster als nieuw gemeenteraadslid voor het CDA

Het doet ons allemaal zeer dat Richard  na 19 jaar afscheid neemt van ons maar wij hebben  allemaal begrip voor de situatie waar hij in zit en wij wensen hem allemaal veel succes in het overwinnen van de problemen die als gevolg van de corona crisis zijn ontstaan.
Namens de raad prees Nico Bosch (de nestor van de raad) Richard nog voor de grote inzet die hij heeft getoond voor de gemeente en voor zijn grote dossierkennis. 
Lees hier zijn toespraak​​​​​​​
Ook  burgemeester Nijpels bedankt Richard waarbij hij speciaal refereert aan de, voor hem, waardevolle  informele contacten die hij heeft gehad met Richard.
Richard bedankt iedereen voor de mooie woorden die tot hem zijn gericht en geeft nogmaals aan hoe moeilijk de coronacrisis is voor het bedrijf van henzelf en zijn gezin.
Voorts geeft hij de raad mee dat zij elkaar in de toekomst blijven respecteren en vooral samen de gemeente blijven besturen.
Ook als CDA bedanken wij hem natuurlijk voor die 19 jaar inzet en bovendien zijn bereidheid om vanaf nu het bestuur van het CDA te komen versterken.  Dan ben je een CDA-er in hart en nieren!

Installatie Bram Beemster als nieuw CDA raadslid
Direct hierna wordt Bram Beemster geïnstalleerd als nieuw raadslid. Bram heeft natuurlijk al namens het CDA als wethouder gefunctioneerd  en deze functie op meer dan voortreffelijke wijze vervuld.
Wij zijn heel blij dat Bram de positie van Richard wil innemen omdat we hiermee een waardig opvolger hebben met veel dossierkennis en daarnaast zijn we een heel goede debater en teamspeler rijker.
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.