Arco Kleimeer

Bestuurslid

Functie:    Raadslid, lid commissie Bestuur
Adres:      Schoffel 19    1749 KN  WARMENHUIZEN
Telefoon:  06 51 62 04 05

E-mail:      arco.kleimeer@schagen.nl

Persoonlijk

Mijn naam is Arco Kleimeer. Ik woon nu al weer 20 jaar met heel veel plezier in Warmenhuizen. Een dorp met de mentaliteit :" Niet lullen maar poetsen". Een dorp met een groot saamhorigheidsgevoel. Een dorp waar ik graag aan deelneem. 

Opleiding / beroep

Na mijn studie ben ik de financiële branche ingerold.  Na jaren werkzaam te zijn geweest bij een tussenpersoon en een bank, ben ik in 2009 mijn eigen onderneming gestart in de financiële sector.

Nevenactiviteiten

Naast mijn werk als zelfstandig ondernemer zit ik nu sinds 2013 in de gemeenteraad en ben lid van de commissie bestuur.

Waarom CDA

Ik kan mij het beste vinden in de ideeën en idealen van het CDA. Daarbij is vanuit het midden werken ideaal en is het samenwerken met de politieke flanken gemakkelijker. Ik zit hier goed en voel me hier thuis.  Mijn motto is: zonder luisteren heeft spreken geen zin

Persoonlijke doelstellingen

Graag zet ik mij ook de komende raadsperiode in voor een nog mooiere gemeente. En onze gemeente is al zo mooi. Ik wil me inzetten voor een nog betere leefbaarheid binnen de gemeente en daar zit woningbouw voor mij als speerpunt in. Ik ben er van overtuigd dat, in tegenstelling tot bevindingen van de Provincie, hier wel snel gebouwd moet worden. We hebben een groot aantal bloeiende bedrijven binnen de gemeente en Warmenhuizen welke met grote regelmaat mensen in dienst nemen. Deze mensen "moeten" zich nu gaan vestigen buiten de gemeente met als gevolg dat ze dat hun sociale leven gaan opbouwen. Zodra zij iets kunnen kopen zullen zij dit wellicht eerder in hun, dan, huidige woonplaats gaan doen. Hun kinderen gaan niet hier op school, en gaan niet hier sporten. Ze gaan buiten onze gemeente hun boodschappen doen, etcetera. 

Ik wil dit tij keren, samen met de inwoners, de bedrijven en, niet te vergeten, de dorpsraden. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.