Daphne Bos

Kandidaat raadslid, plaats 15

Daphne Bos

Mezenhof 54  te  Schagen
06-10715466

daphnebos1980@gmail.com

Facebook: Daphnebos
Instagram: dafne.bos

Persoonlijk

Mijn naam is Daphne Bos, getrouwd en moeder van 2 mooie dochters.

Ik ben 6 jaar geleden in Schagen komen wonen en verliefd geworden op de stad en de mensen. De folklore markt, Paasvee, Kermis en alle andere georganiseerde evenementen maken deze stad uniek.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezin of met vrienden. Ook ben ik vrijwilliger bij stichting de Zonnebloem en ga ik als ik kan graag mee op uitjes of bezoek ik mijn gasten.

Opleiding / werk / nevenactiviteiten

Ik heb gestudeerd aan de Theo Thijssen Academie in Utrecht en ben dus oorspronkelijk opgeleid tot lerares. Op dit moment ben ik daar niet werkzaam in.

Voor mijn werk nu zit ik in de arbeidsbemiddeling en probeer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan een baan te helpen. Mensen helpen is iets wat ik graag doe en werken met mensen uit deze doelgroep is zo dankbaar.

Waarom de Raad in voor het CDA

Waarom ben ik kandidaat raadslid geworden voor het CDA? Heel eerlijk kom ik door bekenden in mijn omgeving uit bij het CDA. Het heeft me getriggerd om me te verdiepen in de uitgangspunten waar ik me eigenlijk direct in kon vinden. Vooral het uitgangspunt dat iedereen een unieke bijdrage levert aan de samenleving vind ik heel mooi.

Maar het allerbelangrijkste vond ik toch wel wat ik hoorde in mijn gesprek met Jelle Beemsterboer. Het verkiezingsprogramma van de afgelopen jaren is zo goed als helemaal uitgevoerd! Dat betekent dat alles waar het CDA voor staat, wat men beloofde daadwerkelijk ook bewerkstelligd is.  En dat vind ik heel erg belangrijk, doen wat je zegt!

Persoonlijke doelstellingen

Door mij als raadslid voor het CDA in te zetten wil ik andere vrouwen, maar ook zeker de ouderen in onze samenleving/ gemeente motiveren om naar die stembus te gaan! Om te laten zien dat je wel degelijk iets kunt betekenen en kunt meedenken in je gemeente. Dat het wel nut heeft om te gaan stemmen en op die manier je mening te geven en ergens voor te staan. Ik hoop dat door mijn keuze om kandidaat raadslid te zijn ik voor deze mensen iets kan betekenen en de kans krijg dat te blijven voor de komende 4 jaar.

Want……vandaag, zorgen we voor morgen!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.