Gert Jan Slijkerman

Raadslid

Gertjan Slijkerman

Telefoon: 0224 - 78 50 56

E-mail:    gjslijkerman@gmail.com 

Persoonlijk:

Voor wie het de persoon achter deze foto nog niet kent wil ik me even voorstellen . Mijn naam is GertJan Slijkerman. Geboren en getogen in ’t Zand (voormalige gem. Zijpe) . Ben getrouwd met Vorina en heb drie kinderen. Samen met  hond en een koppel kippen wonen we naar volle tevredenheid al weer 8  jaar aan de Korte Bosweg in ’t Zand. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om aan sport te doen. Lange afstanden wandelen (ben in 2014 naar Santiago de Compostella gewandeld)  of een uurtje hardlopen geven je de tijd om het hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen.

Opleiding/beroep:

Na mijn opleiding tot brood- banketbakker was het voor mij een logische stap om in het bedrijf van mijn ouders te gaan werken. Wat in ’t Zand begon is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van 2 bakkerijen en 6 winkels. Samen met mijn broer onze vrouwen en 70 medewerkers proberen we de lekkerste broodjes en gebakjes te bakken en verkopen. Een geweldig vak waarbij we onze medewerkers de kans geven zichzelf te ontwikkelen in het vak waar ze voor gekozen hebben. Als spin in het web ben ik steeds minder in productie en steeds meer tussen de verschillende winkels en bakkerijen te vinden. Probeer zo ervoor te zorgen dat iedereen het naar de zin heeft en alles op rolletjes loopt.

Nevenactiviteiten:

Al van jongs af aan heeft het verenigingswerk me aangetrokken . Ben betrokken geweest bij verschillende besturen en heb nog steeds zitting in het bestuur van de Zakenclub ’t Zand. Daarnaast probeer ik waar mogelijk me in te zetten voor de Katholieke kerk in ons dorp. Als één van de leden van de VOP-groep leiden we woord- en communievieringen en begeleiden we Avondwake’s. Mensen helpen in goede en slechte tijden dat is waar deze groep voor staat en wat me zeer aanspreekt.

Waarom CDA:

De reden dat ik voor het CDA heb gekozen is voor mij een logische. Als onderdeel van de gemeenschap waar mogelijk je steentje bijdragen dat is waar ik voor sta. De Christelijke waarden van het CDA zijn voor mij de reden om me bij deze club aan te melden. De gemeenschapszin en er zijn voor elkaar dat spreekt mij zeer aan.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.