Hans Naberhuis

Penningmeester

Functie:   Penningmeester

Adres:     Frits Kruitstraat 17   1742 SX  Schagen

Telefoon: 0224 - 58 22 05

E-mail:     naberhuis.jp@gmail.com

Persoonlijk

Mijn naam is Hans Naberhuis. Ik ben geboren op 6 februari 1952 in Deventer. Ik ben getrouwd met Wilma en we hebben 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Vanaf 1976 tot 2007 heb ik in Callantsoog gewoond (met uitzondering van 1979 tot 1983 toen ik woonachtig was in de Haan – België) en daarna in Schagen.

Opleiding/beroep

Ik heb op het KIM de opleiding tot marine-officier voor de Elektrotechnische Dienst gevolgd en ben tot en met 2006 bij de Koninlijke Marine in dienst geweest in diverse operationele, technische en onderwijsfuncties. Halverwege mijn marineloopbaan heb ik bij de Marinestafschool de opleiding Hogere Krijgskundige Vorming (HKV) gevolgd inclusief de module internationale betrekkingen bij het Instituut Clingeldael. Na het functioneel leeftijdsontslag ben ik een aantal jaren docent Natuurkunde geweest op het Luzac College. Daarna samen met een compagnon het bedrijf elQuip in Eindhoven overgenomen en ik ben actief voor ons bedrijf als sales manager. Het bedrijf is gespecialiseerd in het inrichten van elektrotechnische werkplekken voor de industrie, onderwijs en de non-profitsector zoals ziekenhuizen. We leveren allerlei soorten werktafels, stoelen, kasten en alle bijbehorende meetapparatuur.

Nevenactiviteiten

Ik houd erg van hardlopen en ben daarom al jaren lid van de atletiekverenging TAS 82. Sedert 2006 ben ik penningmeester van deze vereniging en als zodanig lid van het dagelijks bestuur. Daarnaast ben ik actief bij het organiseren van de Schager Wijken Lopen.

Waarom CDA

Ik volgde de landelijke politiek al geruime tijd en ik kan mij goed vinden in de uitgangspunten van het CDA en de uitwerking daarvan in de 7 principes van Sybrand Buma. Daarom de keus gemaakt ook op het lokale vlak mijn steentje daar aan bij te dragen. Voor het CDA ben ik penningmeester van de afdeling Schagen en tevens plv commissielid van de raadscommissie bestuur.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.