Floor Roeper

21 jaar, geboren op 10 juli 1996

Persoonlijk

Ik woon op boerderij “De Kamp”. Ik ben zoals veel “Texelaars” geboren in het ziekenhuis in Den Helder. Maar snel daarna naar Texel gegaan. Ik ben opgegroeid op de boerderij, dit is ook echt een plek waar ik mij thuis voel. Ik heb 2 jaar in Leeuwarden gewoond en gestudeerd, na een switch van mijn studie, ben ik doorgaan studeren in Alkmaar en weer op Texel gaan wonen. Hier heb ik de opleiding veehouderij en zorg gevolgd en afgerond.

Sinds de zomer van 2017 ben ik gestart met “zorgboerderij De Tesselse Kamp”. Ik bied dagbesteding op de boerderij voor ouderen en kinderen met een zorgvraag. Ik vind het belangrijk dat mensen zich thuis voelen op de plek waar zij komen, de boerderij is hier een uitstekende plek voor. Het buitenleven, omgaan met de dieren en de regelmaat op de boerderij zorgt voor rust en tegelijkertijd heel veel zekerheid en warmte.

CDA

Ik kan mij goed vinden in de uitgangspunten van het CDA. Het is een fijne, zeer gevarieerde groep mensen met ieder zijn eigen kwaliteiten en kennis. Ik denk dat het goed is om je iets meer te verdiepen in wat er op het eiland speelt. Ik wil hier graag nog heel lang blijven wonen en werken, dan is het ook van belang dat je je voor het eiland, de mensen en de natuur inzet.

Ik zet mij graag in voor de zorg op het eiland. Het is belangrijk dat er zorg op maat geleverd wordt en dat er aandacht is voor het individu.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.