21 juli 2017

Bestuur uitgebreid tijdens Algemene Ledenvergadering

Tijdens de tweede Algemene Ledenvergadering van dit jaar, op dinsdag 11 juli, is bij acclamatie door de algemene ledenvergadering,  het bestuur formeel uitgebreid en verstevigd.

Erik Kreike treedt toe als algemeen bestuurslid, Kreike was al sinds eind 2016 interim bestuurslid.
Jean Paul Overing treedt eveneens toe als algemeen bestuurslid.
André Jansen is benoemd tot vice-voorzitter van het bestuur, ook hij was sinds eind 2016 al interim bestuurder van onze CDA-afdeling.

Paul Goossens is gedechargeerd door de algemene ledenvergadering voor het door hem gevoerde financiële beleid over de jaren 2015 en 2016. Goossens trad tevens af als penningmeester en de positie van penningmeester voor het CDA afdeling Uithoorn-De Kwakel wordt momenteel waargenomen door Karin Venne, die als bestuurslid primair verantwoordelijk is voor de commissie Lief en Leed.

Het bestuur heeft daarmee formeel nog drie open posities: een voorzitter (thans waargenomen door Jordy Keimes), een penningmeester (thans waargenomen door Karin Venne) en een secretaris (thans eveneens waargenomen door Jordy Keimes)

Het bestuur streeft ernaar om deze vacante posities zo snel mogelijk in te vullen en mocht u daarvoor geschikte kandidaten weten, dan houdt het bestuur zich graag van harte aanbevolen voor tips!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.