21 juli 2017

Vanaf september: Het Politieke Cafe van het CDA!

Vanaf september organiseert het CDA Uithoorn & De Kwakel maandelijks een politiek café! Dit is besloten op de afgelopen algemene ledenvergadering. Gekozen is voor een uiterst centrale en passende locatie in onze gemeente: Genieten aan de Amstel, welke is gevestigd in het oude gemeentehuis.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens het politiek café is telkens een raadslid van het CDA aanwezig en zij worden daarbij ondersteund door leden van het bestuur. U heeft de gelegenheid tot het stellen van vragen over de actuele lokale en landelijke politiek, u kunt uw visie inbrengen en overleggen met de politici en ook zullen er soms Kamerleden aanschuiven om te spreken over een actueel onderwerp. U bent welkom van 19:30 tot 21:00.

Voor in de agenda!
In de maand september starten we op de 3e dinsdag van de maand, in dit geval Prinsjesdag! Ons raadslid Jaap Baak zal hierbij aanwezig zijn om voor u een toelichting te geven op de rijksbegroting en de miljoenen nota. Daarnaast verwachten we in september de definitieve keuze van de gemeenteraad aangaande de inrichting van het nieuwe dorpscentrum. Dus onderwerpen genoeg!

In oktober 2017 zijn er twee politieke cafés en wel op de eerste en de derde dinsdag, hierbij zullen de raadsleden Jordy Keimes en Nahid Bouchta aanwezig zijn. Ook zij nemen u mee in de politieke actualiteiten van onze gemeente.

In de maand november is er ook op de eerste en derde dinsdag een politiek café. En (let op!) vanwege Sinterklaas en de overige feestdagen is er in de maand december slechts één politiek café en dat is op de 2e dinsdag! Houdt u voor gasten en onderwerpen de site goed in de gaten!

Met knallende kurken het nieuwe (verkiezings-)jaar in met het CDA!
In het nieuwe jaar organiseert het CDA ook politieke cafés en in januari 2018 beginnen we daarmee op de 2e dinsdag, dat is tevens de NIEUWJAARSRECEPTIE (9 januari 2018). U bent van harte uitgenodigd!

In het kader van de naderende gemeenteraadsverkiezingen is er in februari en maart 2018 elke dinsdag een politiek café. En op de verkiezingsdag (woensdag 21 maart) vindt u ons de hele dag in Sjiek aan de Amstel!

Wij kijken uit naar uw komst, (her)nieuwde ontmoetingen en steunbetuigingen en natuurlijk 21 maart naar uw stem!

Stem CDA, voor een gemeente die we door kunnen geven.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.