19 januari 2015

Oud-judoka en 2e Kamerlid Pieter Heerma 24 januari 2015 naar huiskamergesprek CDA

Sociale zaken, werkgelegenheid en media zaken. Daar komt Pieter Heerma op 24 januari over praten in De Jansheeren te Heemskerk. De CDA-woordvoerder is een succesvolle judoka geweest (vijfde van de wereld en derde in Europa), maar voelt zich inmiddels helemaal thuis in de Tweede Kamer.

Het CDA nodigt u uit om aan het 'huiskamergesprek' met Pieter Heerma deel te nemen. Het is een gezamenlijk initiatief van de samenwerkende CDA-afdelingen in de IJmond. Tijdens het openbare huiskamergesprek kan men vragen stellen aan de 37-jarige parlementariër over bovengenoemde onderwerpen. ”Neem gerust iemand mee die ook interesse heeft in de politiek. Aanmelden is niet nodig!”

Over zijn werk als 2e kamerlid zegt Heerma: ”Ik vind het een voorrecht dat ik in de Tweede Kamer ben gekozen, maar ik zie het ook als een zware opdracht. De afgelopen jaren zien we een vlucht naar de flanken, een politiek met oneliners en stoere taal. Ik zie het als een opdracht om met het CDA het politieke midden weer krachtig te maken. Geen scherpe bocht naar links, geen scherpe bocht naar rechts, maar een verstandige middenweg”.

Het huiskamergesprek met 2e kamerlid Pieter Heerma is op zaterdag 24 januari van 10:30 tot 12:00 uur in De Jansheeren, Maltezerplein 1, 1961 JC te Heemskerk. (Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder De Jansheeren.) 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.