Annekee Eggermont

1. Fractievoorzitter - IJmuiden

Mijn naam is Annekee Eggermont en ben in geboren op 23 februari 1946 in IJmuiden. Waar ik ook al weer 23 jaar samenwoon met Frits Mulder. 

Carriére 

Ik heb jarenlang gewerkt als administratief medewerkster bij een IJmuidense groothandel in haring en andere zeevis. In 1974 heb ik een overstap gemaakt naar de zorg. Daar heb ik bij diverse instellingen gewerkt en opleidingen gevolgd:

  • Verpleeghuis Zuiderhout: Opleiding ziekenverzorgende en voortgezette opleiding.
  • Academisch Ziekenhuis Vrije Universiteit Amsterdam: Opleiding verpleegkundige en management.
  • Zeewegziekenhuis IJmuiden In het woon/zorgcentrum De Moerberg heb ik jaren gewerkt als hoofd verzorging en de laatste twaalf jaar in mijn werkperiode als directeur.

In oktober 2009 ben ik met pensioen gegaan. 

Hobby`s

Pianospelen (leerling) Wandelen Creatief bezig zijn, o.a. bloem schikken

Waarom lid van het CDA?

Al jaren lang ben ik lid van het CDA. Van 1986 tot 2002 ben ik gemeenteraadslid geweest voor het CDA. Daarvoor actief in het CDA vrouwenberaad. Ik heb bewust voor het CDA gekozen, omdat de partij zich verantwoordelijk voelt voor een sterke samenleving, gebaseerd op gerechtigheid en solidariteit, geïnspireerd door christelijke waarden.

Betrokken bij de samenleving, omdat het CDA verantwoordelijkheid wil nemen voor een goed bestuur. Wij zijn een daadkrachtige en realistische partij en voor die daadkracht wil ik mij de komende vier jaar inzetten.

U kunt mij bereiken op mijn mobiel nummer 06-23055644 of via mail ; ac.eggermont@planet.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.