CDA Nieuwjaarsbijeenkomst en bijzonder congres

Zaterdagmiddag 21 januari zal in DeFabrique in Utrecht (Maarssen) de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst plaatsvinden van het landelijk CDA, met daaraan gekoppeld een bijzonder Congres.

Dit bijzondere Congres staat in het teken van de drie werkgroepen die door het Partijbestuur zijn ingesteld: Hertaling Uitgangspunten (commissie Nieuwe Woorden, Nieuwe Beelden), Organisatie en het Strategisch Beraad.
-    Voor de commissie Nieuwe Woorden Nieuwe Beelden (Hertaling Uitgangspunten) is het de laatste presentatie en zal het eindrapport aangeboden worden.
-    Voor het Strategisch Beraad is het het begin van het discussietraject in de partij, dat zijn afronding zal vinden tijdens het Partijcongres van 2 juni 2012.
-    Voor de werkgroep Organisatie zal er een organisatiemodel aangeboden worden. Over dat model zal in het land met de commissie gediscussieerd worden, wat zal leiden tot voorstellen voor statutenwijzigingen tijdens het partijcongres van 2 juni 2012 en de werkelijke statutenwijzigingen op 27 oktober 2012.

Klik hier voor programma en aanmelding

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.